Voor Apple gebruikers

sketch to html

Apple computers kunnen alleen met de software van Sketch werken, maar het omzetten van sketch to html is een dagelijkse klus voor ons. Designers lopen helemaal weg met dit programma, vele tools, frameworks en libraries om snel een design in elkaar te kunnen zetten. De combinatie van Sketch met Invision geeft een mooi overzicht van de ontwerpen voor de klant. We kunnen jouw design omzetten van Sketch naar HTML of CSS, de SGV bestanden waarmee je werkt blijven hierdoor haarscherp. Bezoek je een website via een Retina scherm dan komt dit goed van pas.

sketch to html

Waarom gebruik maken van onze service?

Voor designers en mediabureaus is het makkelijk als zij een klein deel van de werkzaamheden uit kunnen besteden aan specialisten. Maak gebruik van onze kwaliteiten op front end gebied. Tegenwoordig worden er vele soorten software omgezet, onze werkwijze is persoonlijk. Door te kijken naar de kleine details bij een project houden we het menselijk, geen systemen waarbij je in moet loggen en werken met moeilijke codes. We geven een inschatting hoeveel tijd we nodig hebben voor een project, natuurlijk houden we je op de hoogte van de vorderingen.

sketch to html
Developing programming and coding technologies. Website design. Cyber space concept.

Geen vermelding van ons in de code

Natuurlijk werken met een zeer nette code waarbij het opvalt hoe netjes we werken, maar verder vind je niets terug van ons. Zonder meerprijs werken we geheel white label, natuurlijk hebben we enkele voorbeelden die we je graag willen laten zien. Het psd omzetten naar html, of sketch to html zijn slechts enkele werkzaamheden die we verrichten voor verschillende opdrachtgevers.