Tip voor een zeer goed online marketing bureau in Rotterdam

dutchblue

Mijn zus is sinds een aantal jaar de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Ze wilde haar bedrijf op het internet graag beter en gemakkelijker naar voren laten komen. Daarom ging ik ook samen met mijn zus op het internet op zoek naar online marketing bureau om een goed online marketingbureau bij ons in de buurt te vindend at haar hierbij zou kunne helpen. 

Zeer veel online marketingbureaus in de buurt van Rotterdam

Toen we samen op het internet op zoek ging naar online marketing bureau kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende marketingbureaus bij ons in de buurt. nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Dutch Blue ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk zeer goed en erg overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over de vele verschillende diensten die het bedrijf aanbiedt. Ook zijn de resultaten van een aantal bedrijven op de website te vinden. Na het lezen van deze informatie besloot mijn zus om telefonisch contact op te nemen met het bedrijf om kennis te maken. 

Online Marketing

Zeer tevreden over de resultaten van het bedrijf 

Mijn zus kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben zij het uitgebreid over de diensten die het bedrijf aanbiedt gehad. Na het gesprek besloot mijn zus om het bedrijf in te huren om haar bedrijf op het internet gemakkelijk vindbaar te maken. We zijn dus inmiddels een aantal weken verder en haar bedrijf is al een stuk makkelijker te vinden. Daarom zijn we ook erg tevreden over Dutch Blue raden we dit bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar een goed online marketing bureau.