Een LED wall?

Een led wall wordt door een computer aangestuurd om een tekst of een dynamisch beeld te vormen. Een led wall bestaat uit vele kleine led lampjes (rood, groen en blauw). Door beweging te creƫren en dankzij de helderheid en de kleuren is het net of de beelden eruit willen knallen.

Een ideale manier om je bedrijf of advertentie extra te promoten en de aandacht naar je toe te trekken Toeschouwers houden van bewegende beelden en veel kleur. Iedereen wordt er naartoe gezogen en zo kunnen ze minutenlang naar de Led wall kijken. Belangrijk is dan net de juiste boodschap of advertentie te laten verschijnen zodat ze wordt opgevangen door toeschouwers.

Een led wall is een blikvanger:

Een beeld zegt nog steeds meer dan 1000 woorden. Met deze wall aan bewegende beelden en kleuren geen gebrek. Automatisch wekt het nieuwsgierigheid op en mensen blijven even kijken naar de boodschap of bewegende beelden. Het lokt ook direct veel reacties uit van de mensen en iedereen heeft je advertentie wel gezien.

Een led wall kan binnen en buiten staan:

Door de hoge helderheid van de beelden kan een led muur binnen en buiten staan. Buiten zal hij nog meer de aandacht trekken als het als begint donker te worden. Deze wall heeft geen invloed van lichtinval buitenaf.

Speciale afmetingen en beelden op maat

Een led wall heeft geen beperkingen qua beelden en kan eenvoudig worden aangestuurd door pc of smartphone. Meestal wordt er een programma op maat gemaakt om de juiste beelden en bewegingen doorheen de led wall te sturen.

Duurzaam en energie besparend

Led lampen zijn duurzaam, hebben een lange levensloop en verbruiken heel weinig energie. Ideaal om als bedrijf zelf de investering aan te gaan om een led Wall aan te kopen en zo hun bedrijf steevast in de kijker te zetten op diverse evenementen.

Geef een reactie