Drie ideeën voor het creëren van slimme sfeerverlichting met de Philips Hue Led Strips

Heb je ooit gehoord van de Philips Hue Led Strips? Deze slimme verlichting  kan de look en feel van je huis keer op keer veranderen. De Led Strips kunnen bijna overal in huis worden geïnstalleerd en geven je de mogelijkheid om lichteffecten te gebruiken om jouw ruimte op talloze manieren te verlichten. In dit artikel geven we je drie simpele ideeën voor het in gebruik nemen van de Philips Hue Led Strips. 

Verlicht de keukenkastjes

De keukenkastjes worden vaak vergeten bij het creëren van sfeerverlichting. Verlichting in of onder de keukenkasjes kan jouw keuken een totaal nieuwe uitstraling geven. De led strips van Philips geven je de mogelijkheid om te kiezen uit ontelbare kleuropties om elke keer weer verrast te worden wanneer je gaat kokkerellen.

Maak een home theater

Met de Philips Hue Led Strips maak je het kijken van een film zo speciaal dat je nooit meer naar de bioscoop wilt. Plaats bijvoorbeeld een strip achter je televisie en creëer een impactvol gebruik van je led strips. Het bijzondere van deze optie is dat de led-lampjes synchroniseren met de inhoud op het scherm van je tv. De led strips kunnen zich aanpassen op kleur, helderheid, snelheid en intensiteit met wat je ook bekijkt. Je kunt zelf de reacties van je led strip naar eigen wens aanpassen via de Philips Hue app.

Wordt wakker met slimme verlichting

Voor als je wakker wilt worden met diverse soorten sfeerverlichting, installeer dan Philips Hue Led Strips in je slaapkamer. Dankzij de slimme functies van de led strips kun je de lichtstrip zo instellen dat deze op hetzelfde moment wordt ingeschakeld als je wekker je ‘s ochtends wakker maakt.

Ben je geïnteresseerd in slimme sfeerverlichting die je op oneindige manieren kunt bedienen? Zoek dan eens op Led strips Philips Hue om te zorgen voor directe lichtregeling in jouw kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *